Over Herold Vastgoed

Herold Vastgoed is een particuliere belegger in commercieel vastgoed, woningen en appartementen. Herold Vastgoed is opgericht in 1996 en bezit meerdere beleggingsobjecten in Nederland en België.

De eerste klas huurders van het commercieel vastgoed, de woningen en appartementen, leveren een stabiel rendement op waardoor Herold Vastgoed structureel op zoek is naar expansiemogelijkheden.

Jaarlijks investeert Herold Vastgoed in nieuwe beleggingsobjecten welke passen in de aanzienlijke beleggingsportefeuille die in de afgelopen jaren is opgebouwd.

Beleggingen

Herold Vastgoed richt zich op verwerven van commercieel vastgoed, winkels en kantoren, alsmede woningen en appartementen. Nadat het vastgoed is aangekocht ontfermt Herold Vastgoed zich over enerzijds het object en anderzijds de huurder. Indien het een leegstaand object betreft zorgt Herold Vastgoed, mede door haar jarenlange ervaring, voor een geschikte huurder.

Herold Vastgoed heeft zich in de laatste jaren mede gespecialiseerd in sales en lease back constructies in het midden en klein bedrijf. Mede hierdoor creëert de ondernemer extra liquiditeiten om de bedrijfsactiviteiten uit te bouwen en zich te focussen op haar core-business. Het onderhoud en beheer van het vastgoed wordt zodoende aan een specialist overgelaten.